Welkom bij de geboortekaartjes en trouwkaarten van Flinth design

Wij hebben een ruime collectie geboortekaartjes en trouwkaarten in onze collectie. Onze geboortekaartjes en trouwkaarten worden gedrukt op kwaliteit papier en zijn standaard 13 x 13 cm. Ook afwijkende formaten zijn mogelijk. Wij hebben ook drieluik geboortekaartjes en trouwkaarten in onze collectie.

Geboortekaartjes en trouwkaarten naar wens op maat voor jullie ontworpen

Geboortekaartjes en trouwkaarten hebben wij standaard in ons assortiment. Maar wij ontwerpen ook op maat. Hebben jullie een idee voor een geboortekaartje of trouwkaart? Jullie kunnen ons jullie ideeën doorgeven en dan maken wij een ontwerp op maat voor jullie. Aan de hand van de eerste digitale proef werken we dan door tot het uiteindelijke resultaat waarbij jullie een geboortekaartje of trouwkaart hebben die helemaal voldoet aan jullie wensen. Zo hebben jullie echt een unieke geboortekaart of trouwkaart in handen die echt persoonlijk in.

Trouwkaart 6 - trouwkaarten ontwerpen - huwelijksuitnodigingen - uitnodiging bruiloft - huwelijkskaart
geboortekaartje Sven - geboortekaartjes – babykaartjes – geboorte kaartje – hippegeboortekaartjes

Op milieuvriendelijke wijze geproduceerd

Elk geboortekaartje en trouwkaart wordt op duurzame en milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Flinthdesign wil een mooie collectie geboortekaartjes en trouwkaarten laten zien, maar denkt ook aan het milieu en wil graag dat elk geboortekaartje en trouwkaart van het begin tot het eind geproduceerd wordt op een manier die verantwoord is voor het milieu. Daarom werken wij met een website die draait op groene stroom. Ook hebben wij na een lange zoektocht een “groene” drukkerij gevonden die onze geboortekaartjes en trouwkaarten op duurzame een milieuvriendelijke wijze drukt. Daarvoor zijn ze zelfs volledig FSC-gecertificeerd. Ze drukken met biologische inkten en benutten ze de restwarmte van hun drukpersen voor de verwarming van de drukkerij. Onze geboortekaartjes en trouwkaarten worden gedrukt op 100% gerecycled papier voorzien van het FSC logo.

Geboortekaartjes en trouwkaarten naar wens aanpassen

Een uniek geboortekaartje of trouwkaart? Al onze geboortekaartjes en trouwkaarten zijn geheel aan te passen naar wens. Andere kleuren, ander lettertype, eigen foto’s, andere haartjes, gezinssituatie, geboortekaartjes en trouwkaarten combineren, het is allemaal mogelijk. Mail ons met alle wensen, alles wordt vakkundig en snel aangepast door ons. Geboortekaartjes en trouwkaarten zijn heel belangrijk om de geboorte of bruiloft aan te kondigen en wij vinden het heel belangrijk dat de uiteindelijke geboortekaart of trouwkaart helemaal naar wens is zoals jullie het voor ogen hebben. Bij zo’n groot moment van geluk moet de geboortekaart of trouwkaart helemaal naar jullie zin zijn, dat vinden wij heel erg belangrijk. Mochten jullie een geboortekaartje of trouwkaart geheel op maat willen en hebben jullie wel een idee voor een design, maar weet je niet precies hoe het verwerkt kan worden in een geboortekaartje of trouwkaart, kunnen we altijd advies geven..

geboortekaartje Elwin - geboortekaartjes – babykaartjes – geboorte kaartje – hippegeboortekaartjes
Trouwkaart 3 - trouwkaarten ontwerpen - huwelijksuitnodigingen - uitnodiging bruiloft - huwelijkskaart

Digitale proef van jullie geboortekaartje of trouwkaart

Mochten jullie nog niet weten wat het wordt, maken we een jongens- en meisjesvariant geboortekaartje voor jullie klaar.
Binnen twee dagen ontvangen jullie van ons een digitale proef van het geboortekaartje of trouwkaart. Naar aanleiding van die digitale proef horen we graag of het naar wens is of dat jullie nog wat gewijzigd willen zien aan de geboortekaart of trouwkaart. Kleine wijzigingen aan geboortekaartjes en trouwkaarten zijn bij de prijs inbegrepen. Jullie ontvangen steeds een nieuwe digitale proef van de geboortekaart of trouwkaart. Onze digitale proeven, pdf bestanden, worden beschermd toegestuurd, ze bevatten daarom een gestippelde lijn en een watermerk. Uiteraard is de definitieve druk van de geboortekaartjes haarscherp en zonder watermerk en stippellijn.